Data d’inici:
11 d'octubre de 2016
(5 sessions)

Horari:
Dimarts, de 19:00 a 21:00h

Preu:
51€ + 9€ material

 


Cal·ligrafia amb pinzell –nivel 2– a Poble Nou

Entre la gestualitat i la filigrana, desenvoluparem rètols, logotips, texts, làmines, cadascú amb el seu propi estil. Aprendrem a fer peces finals, preparades per emmarcar o digitalitzar.

És necessari tenir coneixements
de cal·ligrafia amb pinzell.

Què necessitaràs:

Tres pinzells recarregables marca Pentel AQUASH (buit) mida petita, mitjana i gran (si no en trobes els podràs comprar a la mateixa classe). Llibreta Croquis XL A3 CANSON. Pot de tinta estilogràfica Parker, Quink, Waterman, Montblanc etc. (mai tinta xinesa ni indian ink!). Una caixa d'aquarel·les, per exemple la de 14 colors Cotman Water Colors de Winsor & Newton. Gouashes en tub de la marca talens de negre i dels colors que més t'agradin.

Inscripcions:
Les inscripcions es faran, via correu electrónic, fins al 4 d'octubre de 2016, a claudia@claudiarifaterra.com

Pagament per transferència al núm "la Caixa" ES12 2100 0006 3601 1044 5407 o pagament en efectiu el primer dia a les 17:30 o qualsevol dia a l'estudi de carrer Pujades 77-79 5è 3a. Si es requereix de factura s'han d'enviar les dades de facturació prèviament.

Les classes:
Les classes seran de màxim 15 persones.
Si tens qualsevol dubte pots escriure'm a claudia@claudiarifaterra.com
Estaré disponible per a respondre a qualsevol pregunta sobre les classes.

Lloc:
Carrer Pujades 77-79 5è 3a, Poble Nou, Metro Bogatell L4 (Groga) Barcelona. 

 

Data d’inici:
22 de gener de 2016
(8 sessions)

Horari:
Divendres, de 16:30 a 18h

Preu:
42 € 

Preu reduït:
24 € *


* Persones menors de 21 anys: Document oficial d’identitat.
* Persones en situació d’atur: Informe de Vida Laboral emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social. La data de l’informe no podrà ser anterior als 15 dies previs a la data en què es realitzi la inscripció.
* Persones amb discapacitat: Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.Iniciació a la Cal·ligrafia amb pinzell a Fabra
i Coats

Si estàs interessat a aprendre cal·ligrafia o simplement vols provar alguna cosa nova – aquesta classe és per a tu! Aquesta classe és realment per a principiants - si mai has agafat un pinzell de cal·ligrafia abans, aquí n'aprendràs!

Què farem:
Aprendrem els conceptes bàsics, com controlar el pinzell, la comprensió de flux de tinta i la pressió, les formes bàsiques de lletres de l'escriptura, i el desenvolupament del teu propi estil. Aprendrem les bases de la lletra anglesa i experimentarem amb la lletra lligada i d’expansió (la lletra que té traços gruixuts i fins). Utilitzarem pinzells rodons tradicionals o Pentels recarregables, amb tintes gouaches o aquarel·les de colors.

Què necessitaràs:
Un pinzell recarregable marca Pentel AQUASH (buit) mida mitjana (si no en trobes els podràs comprar a la mateixa classe). Llibreta Croquis XL A3 CANSON. Pot de tinta estilogràfica Parker, Quink, Waterman, Montblanc etc. (mai tinta xinesa ni indian ink!). Una caixa d'aquarel·les, per exemple la de 14 colors Cotman Water Colors de Winsor & Newton. Gouashes en tub de la marca talens de negre i dels colors que més t'agradin.

Inscripcions:
Les inscripcions es faran, de manera presencial, fins al 13 de gener de 2016, de 10 a 14 h i de 16 a 22 h a l'Ateneu L'Harmonia - Casal del Barri de Sant Andreu (Carrer de Sant Adrià, 20). No es reservarà plaça per telèfon o correu electrònic. Pots reservar en nom d'una altra persona.

Les classes:
Les classes seran de màxim 15 persones!
Si tens qualsevol dubte pots escriure'm a claudia@claudiarifaterra.com
Estaré disponible per a respondre a qualsevol pregunta sobre les classes.

Lloc:
Fabra i Coats – Ateneu L'Harmonia – Casal del Barri de Sant Andreu
Carrer de Sant Adrià, 20 (Barcelona)